lørdag 8. september 2012

Ferdig med alligatorer...

      
Så var det over for denne gang - i alle fall for meg. Selv om sesongen varer i 30 dager, så er de fleste ferdige med kvoten sine lenge før det. Eugene og Ed har fortsatt noen få dyr igjen før de er ferdige med sin, men i dag er det lørdag, og da kommer familien til Eugene for å være med på jakten.
 

Det er ikke så mange som bedriver alligatorjakt, så de få som får lov til å bli med disse karene på jakt, kaster alt de har i hendene og gjør nettopp det. Så lørdag og søndag er det knapt plass til alligatorer i båtene.


Men de er likevel svært selektive til hvem som får være med.


I går kom det likevel en dame fra de lokale nyhetene for å filme litt. Det var litt av et syn. Når små barn kan være med på alligatorjakt, så kan det virke helt ufarlig og ganske lett. Vel, de barna som er med skal bli alligatorjegere når de vokser opp. Det er derfor Ed og Eugene tar de med seg. Og dette er unger som er vokst opp i sumpene. De bryr seg ikke om fuktigheten, varmen, alle insektene, alligatorblod, den råtne stanken fra åte eller smellet fra pistoler.

Damen fra nyhetene er derimot vokst opp i byen. Hun fikk litt blod på seg, dessuten var en av alligatorene de fanget ganske aggressiv. Den kastet seg inn mor båten og lot kjevene snappe. Damen holdt på å gå i gulvet.

 

Svett og full av insektbitt, ble hun kjørt til land lenge før gutta var ferdige med dagen.

Heldigvis var jeg i båt med Ed og hans barnebarn (han sa første dag at de var ungene sine... men jeg oppfattet ikke at det var en "sørstats fleip", før siste dag). Så jeg slapp å måtte dra inn før alle fellene var sjekket.

 

Legger ved et bilde av Ariel (11) og dagens to første alligatorer.
 
 


 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar