torsdag 28. juli 2011

Guyana reportasje snart på trykk... også litt om Victoria's Secret...

Den første reportasjen fra Guyana kommer på trykk i Vi Menn nr. 33, og det er jo rett rundt hjørnet...

Jeg er i New York for øyeblikket, og jeg har akkurat vært i følgende butikk: Victoria's Secret!!!

Gud hjelpe meg, men min datter dro meg med inn og jeg har vel aldri følt meg mer utillpass. Men det gikk faktik over...

Kanskje litt flaut å innrømme, men etter ti minutter så oppdaget jeg at for en som nylig har tilbragt noen uker i Guyanas jungler, og før det var i Kongo, så var det vel et og annet der inne som fanget blikket...

Neste reise blir i slutten av august. Da setter jeg kursen mot Canada. Mer info kommer nærmere avreisedato.

2 kommentarer:

 1. Herlig Haglund. Guyana, kongo... og plutselig victorias secret!? Dette er underholdende!

  SvarSlett
 2. Hallo,
  Må først si at det er moro å følge deg på tur. Som fast abonnent av vimenn de siste 15 år så har jeg vel fått meg meg de fleste turene dine. Du var vel en av flere inspirasjonskilder til at jeg selv for over 10 år siden begynte å reise mye og lenge og enda driver med det.
  Men det er noe jeg lurer på og det er hvorfor det aldri har blitt noen reportasje fra Papua Ny Guinea? I utgangspunkt i antall mennesker der er det vel ingen som har så mange forskjellige språk og stammer som på dette øyriket. Så et annet når man først er på denne øya; jeg vet at du har farta veldig mye på Indonesisk side, men har du vært å dykka ute på Raja Ampat? Trolig regna som verdens beste dykking de siste årene. Imidlertid er det dyrt uansett om man skal bo på resort på land eller liveaboard. Hadde en kompis som var der nylig og han greide ikke finne noe billig dykking utenom vestlige dyre resorten selv om han snakker indonesisk.

  Hilsen

  vagabonder

  SvarSlett