onsdag 9. februar 2011

Foredrag i Oslo

Jeg skal holde foredrag i FotoVideo sin nye stor-butikk i Møllergata den 10 og 17 februar. Torsdag 10 februar begynner jeg klokken 12 og torsdag 17 februar begynner jeg klokken 16.

Det blir selvsagt to foredrag med forskjellig innhold, men med masse bilder og mange historier.

Velkommen!

5 kommentarer:

 1. Hei. Må man melde sin ankomst, eller er det bare å møte opp i lokalet?

  Christian

  SvarSlett
 2. Kjekt foredrag. Mage flotte bilder og bra historier. Kjekt at ikke alle fotografer er helt i 100 for at det tekniske skal være perfekt. :)

  SvarSlett
 3. Jeg antar at setningen "jeg sier fra til deg når jeg skal holde neste foredrag" i din verden betyr "følg med på bloggen min og finn det ut sjæl"?

  Jeg gikk glipp av begge foredragene! Når skal du holde neste? Hilsen Kirsten

  SvarSlett
 4. Kirsten, begge foredragene til Johnny var i forbindelse med åpningsfesten til FotoVideo's nye butikklokaler i Møllergt.4, og var godt annonsert av dem. Det var andre interessante foredrag der også. Jeg syntes det var meget interessant å høre på Johnny med alle de gode bildene (og videoene) og morsomme historiene. Og heldigvis lite om det tekniske.
  Hilsen Nikolai

  SvarSlett
 5. Nikolai: Jeg ser nå at jeg glemte å sette ":p" etter setningen min. Jeg mente bare at han eegentlig hadde lovt å sende meg en sms om neste foredrag, siden jeg ikke kan foto og dermed ikke får med meg ditto annonseringer. Kan tenke meg det var interessant, ja! Håper det kommer flere foredrag snart, jeg har nå skjønt at jeg må følge med på bloggen jevnlig og sjekke :D!

  hilsen Kirsten

  SvarSlett