mandag 18. februar 2013

Dag 7Kobra...
Jeg har blitt bitt av slange to ganger tidligere i livet. En gang var det veldig alvorlig. Det trodde jeg det skulle bli denne gangen også… for i går ble jeg bitt av en brilleslange. En naja naja, eller på godt norsk; en kobra!

Som de fleste sikkert forstår gikk det ganske bra. Men dette skal jeg komme tilbake til i Vi Menn. Legger i alle fall ved et bilde fra en familie jeg møtte i går. De er kjent som slange fangere i generasjoner, og hevder de har helt spesielle egenskaper når det gjelder å kommunisere med slanger.
… og de hevder at de ikke tar ut gifta eller drar ut tennene til slangene de har i huset. Vel, tennene var der, det kan jeg bekrefte. Og det var nok litt gift også i de tennene!!

Nok engang; mer om det i Vi Menn etter hvert. Nå skal jeg til en liten sjekk hos en doktor, som visstnok er en ekspert på slangbitt.

Det er for øvrig verdt å merke seg at hvert år dør det rundt 10 000 mennesker i India som følge av bitt fra kobra! Når jeg ser på bildene min indiske kamerat tok av meg da jeg fotograferte denne kobra-mannen og hans slanger, så forstår jeg at jeg ikke helt har tatt de tallene på alvor.

… man lærer så lenge man overlever…
1 kommentar:

  1. Okey, jeg veit at jeg har sagt at jeg er en smule misunnelig på deg og reisene osv. Men akkurat det her hadde ikke jeg gjort frivillig!

    SvarSlett