torsdag 7. mars 2013

Foredrag og reportasjer

         Jeg kom hjem fra India med litt ekstra bagasje - nærmere bestemt parasitter. Å sitte på fly i over åtte timer med giardia var et eventyr jeg nok kunne vært foruten. Men slikt skjer.

På grunn av dette, og et par andre praktiske vanskligheter, blir jeg nødt til å utsette Svalbard turen min.
Men i slutten av mars drar jeg som bestemt til Nepal. Mer om det litt senere.

For de som følger med i Vi Menn, så kommer reportasjen om det lille samfunnet på Sørburøy i Vi Menns påskenummer. Reportasjen om slangene jeg møtte i India, kommer i Vi Menn nr. 14 og i nr. 15 kommer en større reportasje hvor jeg bretter ut om mine favorittsteder i Peru.

Men for de som ønsker å se flere bilder fra India, så skal jeg holde en times foredrag hos Foto & Video (Møllergata 4 i Oslo) i dag ca. kl. 15. 30. Da blir det slangebilder, litt fra disse kullgruvene jeg besøkte i India i fjor, samt bilder fra Sibir og grotter i Norge (hvis det er tid).

Den 19. mars skal jeg også holde et foredrag hos Foto & Video i forbindesle med deres messe. Da starter jeg kl. 14. 30 og skal holde på i halvannen time. Da blir det blant annet bilder av alligatorjegerne i Louisiana, bøffel kamper i Kina (med nye bilder), heksedoktor i Peru og fra Kumbh Mela i India.
Alle er velkomne!

Legger ved et bilde fra Sørburøy, pluss nok et bilde fra slangene i India... og bare for å nevne det; slangen på dette bildet er en vill kobra! De skulle fange den i huset til naboen. En litt over middels spennende opplevelse. Les mer om det i reportasjen som kommer i Vi Menn.

2 kommentarer:

  1. Synd det ikke blir Svalbard tur på deg, men det er vel bare en utsettelse?
    Takk for sniktitt på ballbingen på Sørburøy, du var egentlig heldig med valg av tid du var her ute, nå er det full vinter igjen her.

    SvarSlett
  2. Ja, Svalbard kommer jeg tilbake til.
    Riktig at det var litt sommer stemning da jeg var på Sørburøy. Men jeg skulle nå også gjerne ha opplevd litt vinter der ute. Kanskje neste gang...

    SvarSlett