onsdag 5. august 2015

Forandringer underveis

Har fått endel ønsker om å skrive på engelsk her. Så mulig det blir litt forandringer fra og med neste reise - som går til Kina i oktober.
Mange ønsker flere bilder fra reisene mine, og det skal de få. Mulig det blir litt mindre tekst, for hva som gjør at jeg er usedvanlig treg med innleggene her, er rett og slett at jeg ikke har så mye lurt å skrive alltid. Og har man ingenting å fare med, er det bedre å ikke si noe. Men bilder tar jeg i tusentalls, så det burde gå.

Fikk et lite oppslag på Dagbladet.no i forbindelse med utstillingen i London (TPOTY):
http://www.dagbladet.no/2015/08/05/tema/reise/norge/foto/utstilling/40471045/

Noen bilder fra mine siste reiser:

Vinter i Mongolia:

Fiskemottak i Somalia:

Grillaften på pampasen i Argentina:

Sikhenes helligste tempel, Amritsar, India (obs: jeg har faktisk blitt spurt om duen over hodene på sikhene har blitt manipulert inn i bildet. La meg si det slik; en dokumentarfotograf som manipulerer bildene sine, er jo ingen dokumentarfotograf. Da forfalskes virkeligheten. Vet enkelte fotografer gjør dette likevel, og det er helt utrolig. De slår jo bena under sitt eget yrke. Men bare for å slå fast en gang for alle; jeg manipulerer ALDRI bildene mine!!! Men litt flaks hender det jeg har og dua kom flyende akkurat i det disse karene fornøyde vandret ut fra The Golden Temple)

Tolar Grande, Argentina: 

Norge er fortsatt verden flotteste land, her min sønn og kone i Narvik;

Neppe så mange frisører i området, når dette står på veiskiltet. Finnmark, Norges mest spennende fylke;


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar