lørdag 25. april 2015

Ferdig med fjellene

Har hatt litt av et eventyr i fjellene. Vært helt mot grensen til Chile, 4730 moh på det høyeste, i et avsides og isolert område. Her skjuler det seg mange hemmeligheter, og jeg kom over en av dem - Dr. Mengele!
Klart at dette vekket min oppmerksomhet, så jeg har brukt mye av tiden i fjellene til å grave etter mer informasjon om denne nazisten. Har blant annet møtt en rekke eldre mennesker, og utrolig nok fant jeg et ektepar som satt på litt sjokkerende informasjon... og de har aldri snakket med en journalist tidligere. Hva de sitter på har med andre ord aldri blitt delt. Men nå følte de seg så gamle og trygge, at de valgte å fortelle sin historie til meg. Noen ganger har jeg flaks...

Mye mer om dette i Vi Menn etter hvert.

Nå jobber jeg med en reportasje utenfor Buenos Aires - den siste for denne gang. Regner med å bruke noen dager til, deretter bærer det hjem til Norge igjen.

Her er forøvrig en link fra et Canon intervju jeg nylig gjorde. Jeg gjorde det på engelsk, så har de oversatt det til norsk - men det ser helt ok ut:
http://www.canon.no/youconnect_newsletter/canon_explorers/?WT.mc_id=You_Connect_2015_04&WT.dcsvid=D49B2150-02DD-11DD-B829-DD3B02D4E967


Legger også ved et bilde fra fjellene her i Argentina. En enorm saltinnsjø på 3500 moh.
1 kommentar: